Feestelijke uitvoering Dynamic Gym

16 november 2015

Zaterdag 7 november stond voor Dynamic Gym in het teken van de tweejaarlijkse uitvoering. Het thema was dit keer feest.

’s Ochtends werd er al vroeg volop geoefend in sporthal de Pol tijdens de generale repetitie. Met een middag- en avondprogramma werd aan het enthousiaste publiek een mooie, afwisselende show van gym en jazz getoond.

Van een circus tot cowboys en indianen, super mario en foute party, de middag voorstelling was geweldig om te zien.

Tijdens de avondvoorstelling kon het publiek genieten van optredens waarbij onder meer balanceren, acrogym, car wash, dance party, friends forever en pyjamafeest aan bod kwamen. De springgroep en turnen plus traden zowel ’s middags als ’s avonds op. Voor de turnen plus groep was dit de eerste keer dat zij hun gloednieuwe pakjes droegen.

Een zeer gevarieerd, feestelijk programma met in de pauze een verloting met veel mooie prijzen. Tijdens beide voorstellingen was er prachtig licht en geluid, verzorgd door Sjoerd Hilferink.

Alle groepen deden mee aan het swingende slotnummer Rock (jazz) en Rol (gym).

Met veel inzet en enthousiasme is het de leiding en leden weer gelukt een mooie uitvoering te geven. Zonder de hulp van vele vrijwilligers was dit niet gelukt. Dynamic Gym is erg blij met de geweldige inzet van allen die geholpen hebben tijdens de uitvoering!

Hier vindt u alle informatie over al onze lessen!