Start springgroep zaterdag 15 maart.

3 maart 2014

Vanaf zaterdag 15 maart starten wij bij Dynamic gym met een voor onze vereniging hele nieuwe tak van gymsport. We beginnen deze zaterdag namelijk met een echte springgroep. Tijdens deze les die anderhalf uur duurt, wordt er op, over en van alle denkbare toestellen gesprongen zoals de tumbling baan, trampolines, kasten en de pegasus. Hoe geweldig is het om de salto die op de trampoline in je tuin niet lukt, te leren onder deskundige leiding!
De lessen zijn bedoeld voor jongens en meiden vanaf groep 5. Tijdens de lessen die onder deskundige leiding staan van Nicole Willemsen en Carsten Jansen, worden de aangeboden activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. De kinderen zullen in verschillende leeftijdsgroepen geinstrueerd worden, zodat ieder op zijn of haar nivo een uitdagende en energieke les kan volgen.

We vinden het leuk wanneer je zaterdag 15 maart naar de Thorbeckezaal in Zelhem komt om deze leuke vorm van gym eens gratis te komen proberen. Neem gerust iemand mee die geen lid is, iedereen vanaf groep 5 is welkom. De les begint om 11.00 en duurt tot 12.30.
Dus trek je gymkleding en gymschoenen aan en kom anderhalf uur lekker springen!